Hizmetlerimiz
Neyasis Bilgi Teknolojileri A.Ş.
Müşteri (Ürün veya Hizmet Alan Kişi) Aydınlatma Metni

a) Veri Sorumlusu

Neyasis Bilgi Teknolojileri A.Ş. olarak kişisel verilerinizi, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili sair mevzuat kapsamında, veri sorumlusu sıfatıyla işleriz.

b) Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği ve Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz,

  • İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması
  • Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi
  • Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi
  • Müşteri İlişkileri Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi
  • Çalışanlar İçin Yan Haklar Ve Menfaatleri Süreçlerinin Yürütülmesi
  • Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi
  • Finans Ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi
  • Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi
  • Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi
  • Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi
  • Yetkili Kişi, Kurum ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

amaçları kapsamında tarafımızdan işlenmektedir. Bu kapsamda kişisel verileriniz;

  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması
  • Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması
  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi

hukuki sebeplerine;

  • E-posta Adresi (İletişim)
  • Kimlik

tarafınızdan açık rıza alınması hukuki sebebine, istinaden işlenmektedir.

c) Kişisel Verilerin Toplama Yöntemi

Kişisel verileriniz, yukarıdaki amaçların yerine getirilebilmesi için; otomatik ve otomatik olmayan yolla toplanır.

Kurumumuz tarafından iş faaliyetlerimizin yürütülmesi kapsamında kullanılan e-posta yazılımları ile çevrimiçi (online) toplantı ve uzaktan bağlantı yazılımlarının sunucuları yurtdışında bulunmaktadır. Bu bilgi teknolojileri altyapısı vasıtasıyla kişisel verileriniz açık rızanız doğrultusunda işlenmektedir.

d) İşlenen Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Kişisel verileriniz; sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, faaliyetin mevzuata uygun yürütülmesi amaç(lar)ı ile yurt içindeki tedarikçiler, yetkili kamu kurum ve kuruluşları alıcı grup(lar)ına aktarılır.

e) KVKK’nın 11. Maddesi Kapsamındaki Haklarınız

KVKK’nın 11. maddesi kapsamında, veri sahibi olarak haklarınız bulunmakta olup bu haklarınız ile ilgili taleplerinizi İlgili Kişi Başvuru Formu’nda belirtilen bütün bilgileri doldurmak suretiyle KVKK’nın 11. maddesi ile 13. maddesinin 1. fıkrası ve Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ gereğince,

  • Maslak Mahallesi, Meydan Sokak, No:5 Spring Giz Plaza Kat: 17, Sarıyer / İstanbul adresindeki Şirketimize bizzat gelerek,
  • Kimliğinizi tespit edebilmek ve yanlış kişilere bilgi vermemek adına yazılı olarak noter aracılığı ile veya iadeli taahhütlü mektup ile,
  • Güvenli elektronik imza, mobil imza ya da (varsa) tarafınızca daha Şirketimize bildirilen ve sistemlerimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresini kullanmak suretiyle kvkk@neyasis.com adresine elektronik posta göndererek iletebilirsiniz.